Rafting Mevsimi, Rafting & Canyoning Uygun Su Debisi

Rafting Mevsimi | Antalya Köprüçay | Köprülü Kanyon Rafting

Antalya Rafting & Canyoning Turu Sezonu;

Kanyonlar Rehberleri, dünyanın dört bir yanından deneyime sahip ve her biri takıma uluslararası standartlarda rehberlik sağlayan profesyonellerden oluşmaktadır. Ekipmanlarımız, yalnızca rehberlerimiz değil, ulusal standartlara uygun olarak titizlikle test edilmiştir. Sürekli gelişme ilkesi doğrultusunda, sürekli eğitimler düzenliyor ve tur kalitesi ile güvenliğini artırmayı hedefliyoruz.

  • İlkbaharda, Toros Dağları'ndaki karların erimesiyle birlikte, Köprülü Kanyon'da su akışı genellikle yüksektir, bu nedenle heyecan arayanlar için ilkbahar mevsimi tavsiye edilir. Bu dönemde rafting, yüksek adrenalin arayanlar için ideal bir macera sunmaktadır. Canyoning turları ise genellikle kanyon suyunun yüksek olduğu bu dönemde yapılmakta olup, genellikle trekking ve kısmi yüzme engellerinin aşılarak gerçekleştirilmektedir.
  • Yaz aylarında ise su seviyesinin daha düşük olması sebebiyle, nehirde aile ve arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirmek ve sıcaktan kaçmak için mükemmel bir deneyim sunmaktadır. Antalya'da gerçekleştirilebilecek en güzel doğa aktivitelerinden biri olarak Rafting ve Canyoning'i göz ardı etmeyin.

Rafting heyecanını yaşamak için doğru adrestesiniz! Eğer adrenalin dolu bir macera arıyorsanız, bizimle iletişime geçmeyi unutmayın. Rafting, doğanın güzellikleri arasında akıp giden nehirlerde heyecan verici bir deneyim sunar. Eğer siz de bu heyecanı yaşamak istiyorsanız, rezervasyon ve detaylı bilgi almak için lütfen bizi arayın. Profesyonel rehberler eşliğinde güvenli ve eğlenceli bir rafting deneyimi için hemen harekete geçin! Antalya ve çevresindeki ilçelerde her gün düzenlenen transferli rafting turları, macera arayanlar için harika bir seçenektir. Rafting turu ile birlikte diğer aktivitelerimize dahil olabilir ve yaşayacağınız heyecanı en üst seviyelere çıkartabilirsiniz. Eğer siz de eğlenceli ve heyecan dolu bir gün geçirmek istiyorsanız, Antalya'daki transferli rafting ve diğer macera turlarını tercih edebilirsiniz. Unutulmaz anılar bir telefon kadar yakınınızda! Şimdi ARAYIN.

Paylaş Facebook Twitter E-Mail Whatsapp
İlginizi Çekecek Diğer Aktiviteler
DENEYİMLERİNİZİ PAYLAŞIN

Lütfen Blog formunu eksiksiz doldurunuz.

ONLİNE REZERVASYON VE HIZLI BİLGİ ALMAK İÇİN

Lütfen formu eksiksiz doldurunuz.